Sıkça Sorulan Sorular

Afyon en iyi lokum

Afyon lokum kac gun dayanir?

Raf Ömrü: Üretim tarihinden itibaren 10~15 gün içinde tüketilmesi tavsiye edilir. Buzdolabında veya serin bir yerde, kendi kutusunda, ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.

Afyon Lokumu hangi marka?

yayla öztaylan şekerleme'nin ürettiği lokumlar haricinde gerisi hikayedir…

Afyon Lokum Atölyesi kimin?

Afyon Ogaş Şekerleme ve Afyon Lokum atölyesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Celal KOCA çıktığımız bu yolu ve hedeflerimizi anlatıyor. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ederiz.

Afyon lokumu meşhur mu?

Örneğin Afyon'un kaymaklı lokumunu anmadan olmaz. Bayramlarda daha çok tüketilen, Türk kahvesinin yanında tadına doyulmayan lokum, Türkiye'nin turistik değerlerinden biri aslında.

Lokum ne kadar sürede bozulur?

Kargo gönderim tarihinden itibaren 7~9 gündür. Muhafaza Koşulları: Buzdolabında veya soğuk bir yerde, kendi kutusunda, ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Tavsiye: Yumuşak kıvamda tüketmek için, buzdolabından çıkarıldığında, 15-20 dakika oda sıcaklığında beklettikten sonra tüketilmesi tavsiye edilir.

Lokumun ömrü ne kadardır?

Burada bazı ürünlerin üretim tarihi, raf ömrünü incelediğimiz de çikolata, lokum, şeker, helva ve reçel gibi ürünlerin raf ömür süreleri 1 yıl kadar olabilmektedir.

Lokum hangi ilde meşhur?

Kentte yüz yılı aşkın bir süredir lokum imalatı gerçekleştiren Altınay Şekerleme Genel Müdürü İrfan Altınay, dünyada önemli bir yeri olan Türk lokumunun Türkiye'deki tek adresinin Afyonkarahisar olduğunu söyledi.