Sıkça Sorulan Sorular

Yeni burclara gore burclar

Değişen burçlar ne oldu?

NASA'DAN YENİ AÇIKLAMA NASA olarak burçları değiştirmedik. Babilliler 3 bin yıl önce takımyıldızlarını bulduğunda 13'üncü burcu boş bırakmayı seçti. Biz sadece matematiksel hesaplamaya imza attık." NASA burçların gerçeği yansıtmadığını belirtiyor.

Yeni burca göre burcum ne?

Yıldızların ve dünyanın hareketi nedeniyle değişen burçlara bir yenisi daha eklendi. Yılan Burcu olarak anılan bu yeni burcun tarihleri ise NASA tarafından 29 Kasım – 17 Aralık olarak belirtildi.

Dünyada en çok hangi burç var?

Nüfusu en fazla olan burç Dünya üzerinde en fazla görülen burç unvanına sahip tek bir burç yok. Çünkü her sene bu veri değişiyor. Ancak şöyle enteresan bir bilgi var ki ilk üç sırada her zaman Yengeç, Aslan ve Başak geliyor.

Hangi aya göre burçlar?

"Hangi ay, hangi burca denk geliyor? Doğduğunuz ayı bulun, burcunuzu öğrenin…"

  • İkizler.
  • 22 Haziran – 22 Temmuz. Aslan.
  • 23 Temmuz – 22 Ağustos. Başak. 23 Ağustos – 22 Eylül. Terazi.
  • 23 Eylül – 23 Ekim. Akrep.
  • 24 Ekim – 22 Kasım. Yay.
  • 23 Kasım – 21 Aralık. Oğlak. 22 Aralık – 20 Ocak.
  • Kova.
  • 21 Ocak – 18 Şubat. Balık. 19 Şubat – 20 Mart.

Yeni burç Tarihleri neden değişti?

NASA, Dünya'nın yörüngesel salınımı değiştiği için burçların tarihlerinin de değiştiğini açıkladı. Örnek vermek gerekirse; 23 Temmuz-22 Ağustos arası doğanlar artık Aslan değil Yengeç Burcu! … Dünya'nın yörüngesel salınımı nedeniyle yıldızların Dünya'ya göre olan pozisyonunun değiştiği belirtildi.

Yılan burcu çıktı mı?

Yılan burcu, yay burcunu da içine alan bazı burçların tarihinin değişmesiyle birlikte ortaya çıkan burcu ifade etmektedir. Sosyal medyada, NASA'nın yaptığı iddia edilen açıklamalara göre yılan burcu, astronomi takvimine 13'üncü burç olarak eklenmiş ve 29 Kasım-17 Aralık tarihlerini içine almıştır.

Burçlar gerçek olabilir mi?

Sonuç olarak, burçlar herhangi bir şekilde bilimsel verilere dayanmadığı gibi, gökcisimlerinin insanların günlük hayatları ve karakterleri üzerinde herhangi bir etki yaratmayacağı da bilimsel verilerle desteklenmektedir.